Donkergroen investeert in Atlas150W

Donkergroen investeert in Atlas150W

Donkergroen breid materieelpark uit met Atlas 150W
 
Blaauw Rolde heeft recent een Atlas 150W afgeleverd bij Donkergroen. De 150W is direct na levering ingezet op de groenrecycling locatie te Sneek.
 
Aangezien de werkzaamheden van de 15 ton wegende machine voornamelijk bestaan uit het laden van de zeef en schredder installaties is extra stabiliteit gewenst. Om die reden is er gekozen voor een 150W welke aan de voorzijde voorzien is van een schuifblad en aan de achterzijde stempelpoten. Tevens is de machine uitgevoerd met een hydraulisch verstelbare giek. Door deze giek configuratie wordt meer hoogte verkregen en het graafbereik vergroot.
 
De machine is compleet uitgevoerd met o.a.  een camera geïntegreerd in het contragewicht, airco, werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen en diverse uitrustingstukken zoals een brede graafbak, puinbak en palletvorken. Donkergroen en Blaauw Rolde zijn geen onbekenden van elkaar. De recent afgeleverde Atlas 150W werd voorgegaan door de levering van een Atlas 1504.
 
Donkergroen vormt al sinds 1990 groenafval om tot kwalitatief hoogwaardige grondstoffen zoals tuingrond, bomenzand en houtchips.