Boelens Dienstverlening kiest voor Eurocomach ES12 ZT4

Boelens Dienstverlening kiest voor Eurocomach ES12 ZT4

Recent heeft Boelens Dienstverlening uit Peize een Eurocomach minigraafmachine in gebruik genomen. Martin Boelens ontving uit handen van Robin Modderman (Blaauw Rolde) de sleutels van zijn nieuwe ES12 ZT4.
 
Deze 1.2 tonner is uitgevoerd met een geïntegreerde (neerklapbare) rolbeugel, sloop-/sorteerfunctie, hydraulische snelwissel CW05 en bakkenset.
De Eurocomach ES 12 ZT4 is de kleinste graafmachine uit ons Eurocomach leveringsprogramma. Gezien de machine hoofdzakelijk word ingezet voor werkzaamheden in beperkte ruimtes is goed zicht essentieel. Bij de ES12 heeft de machinist geen storende elementen voor zich, er zijn enkel twee volwaardige rijpedalen met hendels en een beschermrekje geplaatst. Alle overige functies bevinden zich in de joysticks of in het bedieningsconsole. Tevens draait de bovenwagen, met uitgeschoven onderwagen, binnen de rubber tracks (ZT=Zero Tail swing).
 
De machine is in Rolde afgehaald om de volgende dag direct in te zetten op een graafklus. Wij wensen Martin veel werkplezier met zijn recente investering!