Graafmachine, minigraver, shovel of verreiker huren?

Blaauw Rolde BV is al 65 jaar actief in de verhuur van machines in de grond-, weg- en waterbouw, recycling- en op/overslagsector. We beschikken over een ruime voorraad verhuur machines van jong gebruikt tot compleet gereviseerd.
 

Graafmachines mobiel GRAAFMACHINE HUREN

Atlas – Terex mobiele graafmachine, compleet uitgerust te huur. Deze graafmachines zijn geheel als nieuw en worden voor korte en langere termijn verhuurd. De mobiele kraan wordt hoofdzakelijk met graafbakken ingezet voor grondverzeten uitgerust met o.a sorteergrijper, bomenklem, poliepgrijper, grondknijper zeer geschikt voor speciale werkzaamheden.
Bedrijfsklare kranen die gekeurd zijn en met kraanboek voor verhuur beschikbaar zijn.

Midigravers mobiel MIDIGRAVER HUREN

Terex en Wacker Neuson mobiele midigraver of midikraan te huur in meerdere uitvoeringenvan 6 ton tot 12 ton. Geheel als nieuwe midi kranen welke met meerdere graafbakken en uitrustingsstukken voor verhuur kunnen worden ingezet.
Deze minigravers zijn uitgerust met veiligheidsventielen, hydr. snelwissels en worden met kraanboek verhuurd.

Overslagkraan OVERSLAGKRAAN HUREN

Steeds voor verhuur beschikbare Atlas overslagkranen. Deze industrie machines zijn uitgevoerd met liftcabine. De overslag kraan kan worden voorzien van o.a sorteergrijper, poliepgrijper, bomenklem en dichte knijpbak voor overslag van los gestorte producten. Uitgerust met 4 punts afstempeling en met schuifblad zijn deze overslag kranen voor vele werkzaamheden te huur.

Minigraver rups RUPS MINIGRAVER HUREN

Minigravers op rups zijn in meerdere uitvoeringen te huur. Deze minikranen zijn compact en geschikt voor werkzaamheden als sleuven graven, tuinaanleg e.d. Enkele type minikraan is uitgerust met in breedte verstelbare onderwagen. Uitrustingsstukken en graafbakken met snelwissels maken van de minigraver voor verhuur een multifunctionele machine.

Midigraver rups RUPS MIDIGRAVERS HUREN

Wacker Neuson en Terex midikranen zijn te huur van 5 tot 12 ton. Deze midigravers zijn zeer wendbaar en met zwenkgiek. Ook is de midigraver beschikbaar voor verhuur met o.a. verlenggiek en met speciale uitrustingsstukken, waardoor ze breed inzetbaar zijn. De onderwagen van de midikraan is doorgaans voorzien van rubber rupsen, maar voor bepaalde types ook leverbaar met brede stalen platen voor een lagere bodemdruk.

Graafmachine rups RUPSGRAAFMACHINE HUREN

Atlas en Terex rups graafmachines vanaf 13 ton tot 35 ton te huur. Volledig uitgeruste rupsgraafmachine, geheel bedrijfsklaar, als nieuw. Ruime keuze uit diverse types. Verhuur ook met breed loopwerk voor een extra lage bodemdruk. Alle graafmachines zijn voorzien van een kraanboek en kunt u huren met verschillende graafbakken, uitrustingsstukken en verlenggieken.

Wiellader shovel SHOVEL HUREN        WIELLADER HUREN

Verhuur van Atlas en Terex shovels. De kniklader is door zijn wendbaarheid veelvuldig in te zetten. 2.5 ton mini shovel tot 12 ton shovel te huur. Iedere laadschop – wiellader kunt u huren met schepbak, palletvorken of speciale uitrustingsstukken als stenenklem, pelikaanbak, mestvork.

Verreiker VERREIKER HUREN

Manitou verreiker te huur voor efficient uitvoeren van al uw werkzaamheden. Deze verreikers kunnen voor verhuur worden uitgevoerd met o.a. palletvorken, schepbak, voederbak, houtklem. Onze Manitou verreikers zijn geheel als nieuw, kunt u compleet uitgevoerd huren, en zijn direct inzetbaar.

Rupsdumper RUPSDUMPER HUREN

De Wacker Neuson wieldumper is te huur en uitermate geschikt voor transportwerkzaamheden in krappe ruimtes. De Yanmar rupsdumper is voor verhuur beschikbaar en voorzien van brede rupsen met een laadcapaciteit van 8 ton en kan met een lage bodemdruk onder de zwaarste omstandigheden goed presteren.

Tractor TRACTOR HUREN

.Ford New Holland tractoren met 4 wiel aandrijving. Geheel gecontroleerd en zo bedrijfsklaar te huur. Elke tractor is compleet  uitgevoerd met Powershift, hydraulische aansluitingen en trekhaken en beschikbaar voor korte en langere termijn verhuur. 


Voor alle types hebben wij een scala aan uitrustingsstukken beschikbaar.
Door onze grote voorraad zijn er altijd graafmachines en shovels beschikbaar.
Bedrijfsklare machines die wij u aanbieden tegen voordelige tarieven.

Voor transport van de machines is het gunstig dat Rolde centraal gelegen is voor de provincies
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel.
Aan en afvoer van de machines kan door ons in eigen beheer worden uitgevoerd.


            Logo Blaauw rolde …de meerwaarde in uw machines.